Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar


​Over het webinar


‘Felix zoekt geluk’ – Nieuwe voorleesverhalen voor de allerkleinsten van Leo Bormans
 

We hebben het de voorbije maanden meer dan ooit gemerkt. Ook kleuters missen hun vriendjes en lachen, spelen, dromen en ontdekken graag samen met anderen. Allemaal dingen die ons gelukkig maken. Zo blijkt ook uit het wetenschappelijk onderzoek dat Leo Bormans al jarenlang bestudeert en toelicht in internationale bestsellers als The World Book of Happiness. Omdat het onderzoek steeds duidelijker aantoont dat ook de allerjongsten kunnen leren om gelukkiger en hoopvoller in het leven te staan, ontwikkelde hij nu de nieuwe reeks voorleesboeken Felix zoekt Geluk, specifiek voor peuters en kleuters van twee tot vijf jaar. 
 
Leo Bormans neemt je mee naar de wereld van geluk en hoop. Hij speelt daarbij in op de Corona en post-Coronatijd die ons korter bij de essentie brengt van levenskwaliteit, hoopvol denken en de kracht van geluk. Liever dan een antipestprogramma te ontwikkelen, versterken we met positieve interventies de aanwezige krachten in elk kind. Ontdek in deze unieke sessie vanop de eerste rij de achtergrond, de aanpak en het plezier van Felix Zoekt Geluk.
 
Extra: als je deelneemt aan de sessie ontvang je een unieke code waarmee je het grote, kleurrijke boek ‘Felix Zoekt Geluk’ met gratis verzending kan bestellen.
Presentatie door
Leo Bormans

Duur
30 - 45 minuten

Je kunt het webinar volgen via je computer, tablet of telefoon.Vragen? Mail ons via uitgeverij.lannoo@lannoo.be


Deel dit webinar