Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar


​Over de lezing


Het woord ‘hoop’ is zonder twijfel het woord van het jaar. Nooit eerder speelde het begrip zo’n cruciale rol in ons persoonlijk en maatschappelijk leven. Leo Bormans verzamelde voor zijn boek The World Book of Hope al eerder de wereldwijd beschikbare wetenschappelijke inzichten rond hoop. Hij vatte de studies van 100 professoren uit 50 landen in mensentaal samen. Dat boek is ondertussen uitgegroeid tot het standaardwerk rond hoop en werd net als ‘The World Book of Happiness’ een internationale bestseller. Wat blijkt? Hoop is een keuze. Je kunt het leren en het is net als een virus bijzonder besmettelijk.

Andere jaren geeft Leo Bormans minstens honderd lezingen voor 30.000 mensen over heel de wereld. Door Corona is ook hij verplicht thuis te blijven. Toch wordt hij overal ingeschakeld voor webinars en internationale live streams om het positieve virus van hoop te helpen verspreiden.

In HOOPTIMISME vat hij de belangrijkste inzichten samen om op een realistische en hoopvolle manier het nieuwe jaar aan te pakken. We bieden de lezing graag gratis aan. Gun jezelf het geluk om erbij te zijn. Nodig familie en vrienden uit om op hetzelfde moment te kijken. Zo kunnen we onze hoop delen. Alleen wie ingeschreven is, kan deelnemen en eventueel de lezing nadien nog bekijken. 
Presentatie door
Leo Bormans

Duur
55 minuten

Je kunt het webinar volgen via je computer, tablet of telefoon.Vragen? Mail ons via uitgeverij.lannoo@lannoo.be


Deel dit webinar