Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar


​Over de boekvoorstelling


Felix zoekt geluk - Voorleesverhalen voor de allerkleinsten
Leo Bormans neemt je mee naar de wereld van geluk en hoop voor peuters en kleuters


We hebben het de voorbije maanden meer dan ooit gemerkt. Ook kleuters missen hun vriendjes en lachen, spelen, dromen en ontdekken graag samen met anderen. Allemaal dingen die ons gelukkig maken. Zo blijkt ook uit het wetenschappelijk onderzoek dat Leo Bormans al jarenlang bestudeert en toelicht in internationale bestsellers als The World Book of Happiness. Omdat het onderzoek steeds duidelijker aantoont dat ook de allerjongsten kunnen leren om gelukkiger en hoopvoller in het leven te staan, ontwikkelde hij de voorleesboeken ‘Felix zoekt Geluk’, specifiek voor peuters en kleuters van twee tot vijf jaar. 

In de reeks ‘Felix Zoekt Geluk’ leven de peuters op een eenvoudige manier mee met Felix. Felix beleeft samen met zijn zus Gloria en zijn beste vriend Ami kleine en grote avonturen. Hij leert spelen met een lege doos, een sip gezicht omzetten in een brede lach, kiezen, zingen, zoeken … Het zijn ‘knusselboeken’. Bij elk verhaalt hoort een knuffelmoment en een knutselopdracht. Je vindt vragen om met je peuter in gesprek te gaan, en praktische tips om samen te knutselen bij elk thema.
 
Leo Bormans neemt je mee naar de wereld van geluk en hoop. Hij speelt daarbij in op de Corona en post-Coronatijd die ons korter bij de essentie brengt van levenskwaliteit, hoopvol denken en de kracht van geluk. Liever dan een antipestprogramma te ontwikkelen, versterken we met positieve interventies de aanwezige krachten in elk kind. Ontdek in deze unieke sessie vanop de eerste rij de achtergrond, de aanpak en het plezier van Felix Zoekt Geluk.

‘Stel vooraf zeker je vraag, over geluk bij peuters en kleuters, aan geluksexpert Leo Bormans’


Presentatie door
Leo Bormans

Duur
30 - 45 minuten

Je kunt het webinar volgen via je computer, tablet of telefoon.Vragen? Mail ons via uitgeverij.lannoo@lannoo.be


Deel dit webinar